Advocate féreghajto, Minden negyedik macska spot-on elbukott a laborvizsgálaton


  • Ennek köszönhetően rengeteg formátumú, hatóanyagú és hatástartamú termék van forgalomban, csak győzzön a gazdi választani!
  • Giardiasis kezelés felnőtteknél hatékony kezelési rend
  • Nemathelminthes tények
  • Agár Fajtamentés · Saturday, 30 March ·Reading time: 5 minutes Public Egyre gyakoribb probléma sajnos vidéki és városi környezetben élő agarak körében egyaránt a különböző paraziták okozta megbetegedések.

Miért fontos, hogy csak engedélyezett terméket vásároljunk? Minden állatgyógyászati készítmény és termék használatának megvan a advocate féreghajto kockázata.

Gyakran ismételt kérdések

Mivel macskáink velünk egy térben élnek, a rajtuk alkalmazott készítmény, azok hatóanyagai bizony károsak lehetnek az emberi egészségre. Éppen ezért advocate féreghajto fontos a körültekintő alkalmazás és a használati utasítás betartása!

advocate féreghajto

Ennek a számnak a megléte a garancia arra, hogy a terméket a nyul feregtelenitese ellenőrzi, azaz, hogy azt gyurusfergek idegrendszere, vizsgálták, és folyamatosan figyelemmel kísérik az előnyeit és kockázatait. Miért jelent veszélyt házi kedvenceinkre, ha valaki olyan spot-ont vásárol, amelynek a csomagolásán ez a szám nem található meg?

advocate féreghajto trichinózis tünetei az emberekben

Akkor ugyanis a vásárló lemond arról a biztonságról, amit a hatósági advocate féreghajto jelent. Probléma esetén, például allergiás reakció fellépésekor hiába fordul az ijedt állattartó és a segíteni akaró állatorvos a hatósághoz.

  • Nem bolhányi hiba - Szupermenta
  • Homoktövis Állatorvosi Rendelő
  • WhatsApp Több mint két tucat, macskáknak szánt, külső élősködők elleni rácsepegtető oldatot, úgynevezett spot-on készítményt vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Nébih.
  • PrimaVet Kisállat-rendelőintézet

Ha nem áll rendelkezésére pontos információ a termékről, akkor a hatóság sem tud segíteni oly mértékben, mint egy engedélyezett és mellékhatásairól ismert termék esetében. Valamennyi engedélyezett rácsepegtető oldat, amely átment a laboratóriumi vizsgán, a kedveltségi rangsorban is helyet kapott.

Valójában az a termék, amely engedéllyel rendelkező és hatóanyag-tartalma megfelelő, advocate féreghajto féreghajto már maximális osztályzatot érdemel. Terméktesztről lévén szó, különböző laikus vásárlói szempontok alapján pontozóink mégis felállították a macska spot-onok rangsorát.

Az értékelés kiterjedt a advocate féreghajto feltüntetett információra, a használati utasításra, a fizikai jellemzőkre, illetve a termékek illatára. A dobozon feltüntetett információ megfelelő, ha az magyarul és könnyedén olvasható, érthető, valamint a piktogramok minősége is kielégítő.

Minden negyedik macska spot-on elbukott a laborvizsgálaton

A használati utasítás szempontjából fontos, advocate féreghajto a csomagoláson szerepeljen az engedélyszám, lejárati idő, tárolási előírások, célállatfaj, javallat, adagolás és alkalmazási mód, hatástartam megléte, ellenjavallatok, mellékhatások, advocate féreghajto és tárolási előírások minősége is. A készítmény akkor megfelelő, ha könnyen felbontható, jó minőségű a csomagolása és könnyű a használata.

Kellemes illata szintén előny lehet a vásárló szempontjából. A laikus advocate féreghajto szakértő tesztelők összesített pontszámai alapján első lett advocate féreghajto Felis elnevezésű advocate féreghajto.

Másodikként végzett az Advocate rácsepegtető oldat, harmadikként pedig az Effipro Duo termék zárt. Kizárólag engedéllyel rendelkező állatgyógyászati készítményt vagy biocid terméket vásároljon!

Figyeljen a csomagolásra!

E termék vásárlói általában a következő termékeket is megvásárolják:

Tájékozódjon a készítmények hatásáról! A dobozon található leírás sok hasznos információt tartalmazhat. Macskák részére olyan készítményeket advocate féreghajto, amelyek csomagolásán feltüntették, hogy kifejezetten macskák számára fejlesztették ki, vagy macskáknál és kutyáknál egyaránt alkalmazható!

A csak kutyákra engedélyezett készítmények macskák számára életveszélyesek lehetnek!

Advocate rácsepegtető oldat macskáknak, görényeknek

Legyen résen! A külföldi internetes oldalról rendelhető, engedéllyel nem rendelkező termékek komoly kockázatot jelentenek! Vegye figyelembe az állat és a család tagjainak életvitelét is.

Legyen szempont a választásnál, hogy a termék hatóanyaga milyen hatást gyakorol az állattal egy térben élőkre.

Drontal Cat féreghajtó tabletta 2db

Ha kisgyermek is van a családban, akkor különösen óvatosan kell dönteni. A már megvásárolt készítményt tárolja elzárva.

kötelezni kell a parazitvírusokat

Miután megfogta, alaposan mosson kezet szappannal. Akármilyen készítmény alkalmazása mellett is dönt a felelős állattartó, nagyon fontos, hogy szabadban is tartózkodó macskák esetében rendszeres időközönként mindenképp vizsgálja át kedvencét, és ha talál benne kullancsot, advocate féreghajto a lehető leghamarabb távolítsa el az állatból.

Drontal plus

A felelősségteljes gazdi mindemellett a csomagoláson feltüntetett lejárati időt is ellenőrzi: ezt a dátumot követően ugyanis nem lehetünk biztosak abban, hogy a készítmény meg fog felelni a használati utasításában leírtaknak.

A lejárati idő meghatározása úgynevezett stabilitási vizsgálatok alapján történik, azon túl sem a gyógyszer biztonságossága, sem a hatékonysága nem igazolt.

hogyan lehet hazat feldolgozni férgekbol

Kapcsolódó tartalmaink.