Édes parazita. BIO-LOGIA: Parazita férgek


féreggyógyszerek 4 éves gyermekeknél

Twitter Messenger Magában, sütiben, sülten, smoothie-nak, palacsintába nutellával A banánt szinte minden ember szereti, mert édes, édes parazita és egészséges. De egy élősködő miatt most kiveszhet az emberiség kedvelt tápláléka.

édes parazita

A kutatók állítják, könnyen oda lehet minden jó édes parazita vicces dolog forrása, azaz a banán, a Panama-kór miatt. A trópusi betegséget egy gomba faj okozza, amik tudva levő mindig a cukrot eszik meg ezért van az, hogy ha gombás vagy, a szénhidrátot azonnal meg kell vonni.

édes parazita

Az említett parazita a Cavendish banán fajt pusztítja, ami a világ összbanán készletének édes parazita részét adja, ezt fogyasztjuk édes parazita számra évente. A Cavendish banán minden egyede genetikailag teljesen azonos szinte, ezért gyorsan terjed a kór, nincs olyan rezisztens kolónia, ami megállítaná.

ha valaki férgek tüneteivel és kezeléssel rendelkezik

A parazita pedig túl ellenálló a vegyszereknek, így csak a karantén jelent egyelőre megoldást. Egy másik megoldás lenne a hibridizáció, vagyis a sokkal strampabb madagaszkári banánnal kereszteznék a Cavendisht.

édes parazita

Ha nem jutnak eredményre, könnyen lehet, hogy a jellegzetes gyümölcs ki fog veszni, és csak a kevésbé ismert fajok lesznek elérhetőek az emberiség számára.