Lazac fereg


Másfél méter hosszú szalagféreg volt a sushi kedvelő ember testében Origo Az esetet a kezelőorvosa, Dr.

Kenny Bahn osztotta meg a honlapján. Egy férfi véres hasmenésre panaszkodott, ezért bement a sürgősségi osztályra — írta a Fox New.

mely tabletták jók a paraziták számára féreghajtas emberben

A sürgősségi osztályon kezdetben szkeptikusak lazac fereg, amikor az ember ragaszkodott hozzá, hogy hívjanak egy rezidens a Regionális Orvosi Központból. Szerettem volna férgeket kezelni, amíg meg nem láttam az önét — írja az eset kapcsán az orvos a honlapján.

lazac fereg

A kiterített toalettpapíron ott volt ez az óriási és hosszú szalagféreg —írja Dr. Miután kibogoztuk és kiterítettük 5,5 láb lazac fereg, azaz több mint másfél méter hosszú volt.

lazac fereg

A kiterített szalagféreg több mint másfél méter hosszú volt. Forrás: DR.

Pedig lehetne! És, hogy miért éppen a norvég tenyésztett lazacról beszélünk? Leginkább azért, mert Norvégia a legnagyobb lazactenyésztő és exportőr a világon. Ez teszi ki a norvég halexport legnagyobb részét és a kőolajipar mellett ez a legjelentősebb norvég ágazat.

Aztán elkezdte eltávolítani a lazac fereg férget. Bahan azt mondta, hogy megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy csak egy szalagféreg volt. A beteg gyógyszeres kezelést kapott, hogy a féreg esetleges többi része is távozzon a testből.

Tweet A lazac egy igen közkedvelt étel, bár igaz, hogy az ára nem a legbarátibb.

A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központ tavaly megjelentetett egy tanulmányt ami szerint az Alaszka partjainál fogott vadlazacokban lehetnek szalagférgek. A kaliforniai páciens azt eset után azt mondta, hogy egyhamar nem igan fog enni lazacot.