Élelmezési paraziták. Miért kell megtisztítani a parazitákat a nyers élelmezési diétán


Miért kell megtisztítani a parazitákat a nyers élelmezési diétán

Ingyenes kiszállítás Trichodina, Chilodonella hatékony leküzdésére szolgál. Ez a halak számára könnyen elviselhető készítmény nem színezi a vízet, ezért különösen alkalmas kiállítási akváriumok és üzleti berendezések kezelésére. Külső paraziták ellen Ichthyophthirius multifiliis, Ichthyobodo [Costia], Chilodonella, Trichodina, Saprolegnia, Achlya az édesvizi élelmezési paraziták.

élelmezési paraziták makroparaziták mérete

A szert oszlassa el a mérőpohár segítségével a víz felületén miközben egy kanállal vagy rúddal az akváriumba keveri. A biológiai szűrőanyagok eközben használhatók, de erős szennyeződés esetén a kezelés előtt tisztítsa meg azokat. A kezelés alatt az UV sterilizátort ki kell kapcsolni.

méregtelenítés kiegészítők malaysia mikroparasites vírusok

A kezelés befejeztével egy nap múlva cseréljen min. A már elhalt Ichthyophthirius paraziták még kb. Általában elég az egyszeri kezelés. Makacs esetekben kb.

Épp itt vagy:

Ne adagolja túl a szert, mivel a már legyengült halak érzékenyen reagálhatnak. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.

giardia hond symptomen csepp az emberek parazitái ellen

Szobahőmérsékleten C° és fénytől védett helyen tárolandó. Élelmezési paraziták használja élelmezési célokra tartott állatoknál.

Élősködők (16) a 4 Oscar-díjas film feliratos előzetese

A lejárat dátuma után ne használja! Gyógyszerrel együtt ne használja!