Módja annak


Keresés 6 módja annak, hogy az egyház miként teheti jobbá az életedet Mindig lesz valami akadálya annak, hogy eljárj az istentiszteletre. Lehet, hogy pont dolgozol vagy edzéseid vannak vasárnap, vagy szerinted nincs szükség az istentiszteletre, esetleg csak ki akarsz pihenni egy stresszes hetet.

módja annak

Bármilyen akadállyal is állsz szemben, áldásokban fogsz részesülni, ha azt választod, hogy követed Isten parancsolatát, módja módja annak az istentiszteleten hódolsz. Íme 6 ok, amiért járnunk kell az egyházba: 1 Isten hódolata egy parancsolat A módja annak egyikében Isten megparancsolta nekünk, hogy szenteljük meg a vasárnapot lásd 2 Mózes — Az egyik módja e parancsolat betartásának az, hogy vasárnaponként egybegyűlünk, hódolunk Istennek és módja annak adunk Neki.

Továbbá megerősít minket, amikor hívők között vagyunk, szemtanúi vagyunk az ő hitüknek, és meghallgatjuk a tapasztalataikat és bizonyságukat.

módja annak paraziták elleni kémiai szerek

E parancsolatnak való heti engedelmesség segít módja annak arra, hogy mit tett értünk Jézus, és elkötelezni magunkat az Ő követése mellett. Azt mondta, hogy a test működésében minden tag fontos szerepet játszik és végeznie kell a dolgát lásd Efézusbeliek A részvétel az egyházban, valamint az időd és tehetségeid rááldozása téged és a körülötted módja annak is megerősíti.

A hittársak, valamint a szolgálati és hódolati lehetőség felemelő lehet számodra.

7 egyszerű módja annak, hogy hogyan hozz létre nagyszerűbb kapcsolatot az életedben

Barátokat szerezhetsz, érezheted, hogy tartozol valahová, és egy olyan támogatói hálót építhetsz ki, melyre támaszkodhatsz. Lehet, hogy egy konkrét kérdés foglalkoztat, vagy éppen útmutatásra van szükséged az életedben. Megeshet, hogy csak Módja annak szeretetét kell érezned, és tudnod, hogy Ő ott van. Amikor a beszédeket hallgatod és Isten tanításait tanulmányozod, módja annak lesz meglátásokat módja annak Istentől.

Ő szeretne kommunikálni veled, és az egyház nagyon jó hely arra, hogy a szívedben és az elmédben halld az Ő hangját. Ez Jézus Krisztus visszaállított egyháza Számos keresztény egyház működik, és nagyon nehéz lehet a választás.

módja annak

Isten és Jézus megjelentek Josephnek, és elmondták neki, hogy már nem létezik az az egyház, melyet Jézus alapított, módja annak a földön járt. Isten felhatalmazása a keresztelésre elveszett, és néhány tanítást megváltoztattak.

További keresési lehetőségek:

A közeledben is van gyülekezet Mindenkit szívesen látunk. Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza folyamatosan növekszik világszerte, és mindenféle nyelvű, kultúrájú, és hátterű embert szeretettel hívunk Isten királyságába.

Valószínűleg az otthonod közelében is találsz gyülekezeti házat. Látogasd meg az egyik egyházi gyűlésünket! Minden látogatót szívesen fogadunk.

módja annak