Méregtelenítő gél


Az információ semmilyen körülmények méregtelenítő gél nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva.

méregtelenítő gél helminthosporium sativum

Sok esetben a gyártó által, a gyártó weboldalán fent lévő tartalom kerül ki másolva weboldalunkra. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ beleértve a hiányos vagy hibás információkat is felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák.

méregtelenítő gél

Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A méregtelenítő gél fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.

Méregtelenítő gél Ha pedig már mindent kipróbáltunk, és nem értünk el eredményt, s nem szeretnénk olyan szélsőséges módszerekhez folyamodni mint a beöntés, a méregtelenítő gél kiváló megoldást jelenthet erre a problémára. A méregtelenítő gél helyreállítja a bélflóra működését. Ezek a gélek általában olyan probiotikumokat és rostokat tartalmaznak, amelyek nagyon sok szempontból hasznosak.

Figyelmeztetés: Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani!

méregtelenítő gél hogyan kezeljük a férgeket gyermekeknél, milyen gyógyszerekkel